Ali ga vzljubite ali ga ne marate, vmesne stopnje ni. Odličen k hladnim rakcem ali z olivami.
You either love it or hate it, there’s no in-between. Excellent with cold prawns or with olives.
Pravi šeri je suh, PX pa je sladek. Za zaključek dobre večerje ob intenzivni čokoladni sladici.
True Sherry is dry, but PX is sweet. For after a good dinner with an intensely chocolate dessert.
Najmlajši iz Sandemanovega trisa starih tawnijev.
The youngest of Sandeman’s new trio of old tawny Port.
Port, zoren dve desetletji v velikih sodih. Starejši od Slovenije.
Port matured for two decades in large barrels. Older than Slovenia.
Port iz časov Woodstocka. Za obujanje spominov.
A Port from the time of Woodstock. For awakening memories.
Vhod v svet hiše Kopke, najstarejše portovske kleti.
An entry point into the world of Kopke, the oldest Port house.
Port z dvema desetletjema zorjenja, ravno prav med mladostjo in zrelostjo.
A Port aged for two decades, perfectly balanced between youth and maturity.
Zrel port, ki pripoveduje zgodbo časa in potrpežljivosti.
A mature Port that tells a story of time and patience.
Odlična spremljava k temni čokoladi.
An excellent acompaniment to dark chocolate.
Port z daljšim zorjenjem v sodu, med Rubyjem in Vintageom.
A Port aged longer in barrel, between a Ruby and a Vintage.
Klasičen letnik, primeren tako za uživanje kot za primerjavo s starejšimi.
A classic vintage, suited for enjoyment and comparison with older years.
Z dovolj značaja, da se lahko kosa s temno čokolado in karamelo. Odličen dodatek močnejšim sladicam.
With enough character to go along with dark chocolate and caramel. An excellent addition do stronger desserts